Home Schema Linköping Pride 2020 Linköping Pridefest 2020

Datum

2020 aug 29
Expired!

Tid

18:00 - 21:00

Linköping Pridefest 2020


Vi vill öppna upp för glädje, kultur, kunskap och skratt.Pride festen 2020 är en satsning för att fullfölja ledord som inkludering, allierade och gemenskap. En del i att detta mål var så viktigt är den fantastiska teknik vi har byggt upp här i Linköping. Det har varit tufft för alla Sveriges pride städer att leverera digitala lösningar, vi hoppas på att göra det med stolthet.LinköpingPrideFesten2020 kommer erbjuda allt för den ultimata festen i hemmet, med vännerna eller på baren.Vi vill öppna upp för alla var man än är, i eller utanför Sveriges gränser.

Vad kan man förvänta sig?

Åsa Sjöberg kommer tillsammans med Fredrik Bromander leda er genom kvällen i kärlekens alla färger..Vi kommer ha en fantastisk blandning av gäster. Flera visioner med lokal anknytning som idag arbetar för hbtqi och Pride lokalt, nu och i framtiden.Organisationen Regnbågsblod med Tobias Ström i spetsen berättar om deras kamp de på QX-glan 2020 belönades för.Mellan våra gäster får vi uppträdanden i både musik och dans. Viktigt att få fram ett budskap i festen för både vår stad Linköping och vårt avlånga land var vi än väljer att bygga upp just vår Pride fest 2020. Men ett fokus kommer snabbt övergå fest.

En konsert av årets pride artist Elin Saanum, så klart med nyskrivna pride låten Take Pride. Dans companiet House of Silfver, som söker många har sett runt om länet eller kanske på Talang på tv4. Vi hoppas att skapa glädje, dans och kärlek där ni befinner er på lördag 29/8 18:00-21:00.Men vi stoppar inte där, vi tar er med i ett studio byte i liven.Där inne möter ni disco bandet Seven souls In i discons magiska värld.Låt de sju glada grabbarna få er att öka endorfinet och dansa loss för kärlekens alla färger.Någon kan bränna en pride flagga och även två.Men vi ser till att nya kommer på plats.

Igen kan förstöra kärlek och allas lika värde.

För er alla hissar vi nu pride flaggan i topp och bjuder er på en kväll av kärlek, glädje och respekt.

Hoppas ni vill skapa en pride fest på lördag för allas lika rättigheter och rätt till kärlek.

Hitta all information hur just ni skapar er pride fest på våra sociala medier.

 

Livesändning ser du här: https://visitlinkoping.se/evenemang/lives%C3%A4ndningar/link%C3%B6pingspridefest2020

Även på:

www.visitlinkoping.se

www.linkopingpride.se

Fredrik Bromander

Projekt ansvarig

Regnbågsveckan 2.0, Linköping pride.

Fredrik@linkoping.rfsl.se

0730-219099

There are no comments

Comments are closed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart